Bratari

Arată 1–12 din 39 de rezultate

Vezi toate produsele
Filtreaza:
 • Bratara chainmai cu jad albastru si cuart multicolor

  Pentru indragostitele de albastru avem aceasta bratara confectionata in  tehnica chainmail Helm cu pietre de jad albastre de 6 mm si cuart multicolor baroc de aprox  12 x 8 mm. Lungime  bratara  19,5cm potrivita pentru o incheietura medie/mica.metal otel inoxidabil, incuietoare de tip bara/cerc de 15 mm.O bratara  placuta la purtat, rezistenta si aducatoare de bunadispozitie.

  158 lei Adauga in cos
 • Bratara chainmail si jad multicolor si azuriu

  O bratara impresionanta confectionata pe baza  chainmail Helm din jad rubiniu de 6 mm , multicolor rosu/verde  de  10,2 mm si jade azuriu oval de  14 x 10 mm.metal de confectie otel inoxidabil.Lungime bratara  19,5 cm potrivita la o incheietura medie , latime 4,5 cm cu incuietoare  de tip bara/cerc de 15 mm.Foarte atragatoare, placuta la purtat ca o panglica!

  180 lei Adauga in cos
 • Bratara biznatin chainmail, aventurin si granat

  Bratara  executata in  tehnica chainmail bizantin  cu pietre de aventurin rosu oval de 19,69,9,5 mm si granat oval  fatetat de 21,67 x 10,32.Lungime bratara 20,5 cm pentru o incheietura medie /mare daca doriti o alta lungime, contactati-ne.

  135 lei Adauga in cos
 • Bratara chainmail Helm, jad si cuart multicolor

  Foarte frumoasa ! O bratara lucrata in tehnica chainmail lant Helm  pe care sunt puse : jad verde de 6 mm si cuart multicolor de aprox. 12,3 x 7,6mm. Metal de confectie  otel inoxidabil, incuietoare  te tip bara/inel de 15mm. Lungime  bratara 19,5 mm pentru o incheietura  medie/mica si  latime de 4 cm. O bratara de noroc si bunadispozitie, foarte atragatoare!

  180 lei Adauga in cos
 • Bratara chainmail si cuart multicolor

  O foarte frumoasa bratara confectionata in tehnica chainmail  lant bizantin si piesa centrala din cuart multicolor.Foarte, foarte frumoasa si  remarcabila! Lungime bratara  20 cm pentru o incheietura medie/mica, incuietoare clasica  carabiniera..Foarte rezistenta , se poate purta permanent!

  158 lei Adauga in cos
 • Bratara din chainmail si show chow jade

  O foarte frumoasa bratara  lucrata pe o baza de chainmail Helm  cu jade  Show Chow jade  rondele hexagonale de 12,52 x 7,69 mm , jade verde de 6 mm si jad tangerine de 6 mm.Lungime bratara  20 cm pentru o incheietura mica  daca doriti alta lungime, contactati-ma, si latime 4,5 cm, incuietoare bara/cerc de 15mm.Este impresionanta , placuta la purtat , si fiind din jade  foarte buna pentru noroc si bunadispozitie la toate zodiile.Foarte atragatoare ca  potrivire de culori, priviti va rog  poza!

  180 lei Adauga in cos
 • Bratara din onyx negru si chainmail

  Bratara  frumoasa din Onyx negru oval de  13,74 x 10,64 mm si lant chainmail.metal de confectie otel inoxidabil.Lungime  bratara  19 cm pentru o incheietura  mica/medie, incuietoare clasica  carabiniera.

  81 lei Adauga in cos
 • Bratara chainmail cu jad multicolor

  O bratara de “noroc”! Confectionata pe un lant  chainmail Helm cu jad multicolor de  10,17mm, jad rubiniu de 6 mm si  jad verde de 6 mm.metal de confectie otel inoxidabil, incuietoare rotunda  de 15mm tip toggle (bara/cerc). Lungime bratara  19,5 cm pentru o incheietura medie/mica, pentru alta lungime contactati-ma, latime bratara 4,5cm , impresionanta!

  158 lei Adauga in cos
 • Bratara din onyx si chainmail bizantin

  O bratara  din ciclul femei de otel  confectionata din onyx negru oval  fatetat de  30 x 10,5 mm si chainmail bizantin de  6,5 mm.Foarte feminina si in acelasi timp robusta.Metal de confectie otel inoxidabil. Lungime bratara  19,5 cm pentru o incheietura mica , daca doriti alta lungime contactati-ma.

  113 lei Adauga in cos
 • Bratara chainmail chainmail , rhodonit si cuart multicolor

  O bratara bogata si impresionanta , vesela si pretioasa  confectionata din lant Helm lucrat in chainmail , rhodonit de 6 mm si cuart multicolor baroc de aprox. 10,7 x 7,5 –  8mm. O bratara  care  va comunica o stare de bine si in acelasi timp se face placut remarcata de privitori.Metal de confectie otel inoxidabil , incuietoare sistem toggle rotunda de 15 cm. Lungime bratara  19,2 cm se  potriveste unei incheieturi mica /medie (daca doriti alta lungime , contactati-ma) , latime bratara  aprox. 3,5 cm.

  158 lei Adauga in cos
 • Bratara din agata si chainmail

  O remarcabila bratara confectionata din agata ovala degrade negru/magenta/roz ovala fatetata de 25×20,45 mm si piese chainmail. Lungime bratara 21 cm pentru o incheietura medie. Doriti alta lungime, contactati-ne. Metal otel inoxidabil.

  171 lei Adauga in cos
 • Bratara din onyx negru oval

  Discreta dar remarcabila bratara confectionata din onix negru oval  13,7×11 mm cu un luciu foarte frumos. Lungime 19 cm pentru o incheietura mica. Metal otel inoxidabil.

  72 lei Adauga in cos