Coliere

Arată 1–12 din 24 de rezultate

Vezi toate produsele
Filtreaza:
 • Colier din perle Keishi si cuart fumuriu

  Un superb colier confectionat din perle de cultura Keishi de culoarea cuprului si rondele din cuart fumuriu de 8x 4 mm .Lungime  la baza gatului de 43cm , lungime cercei  5 cm. Metal de confectie otel inoxidabil.Un colier discret dar remarcabil, de o mare eleganta.

  144 lei Adauga in cos
 • Colier din ochi de tigru si onix

  Un colier  confectionat din  ochi de tigru galben tuburi de 16,5 x 6 mm si tuburi din onyx negru  de 16,2 x 6mm.Foarte frumoasa alaturare, tuburile de onyx negru accentuand in mod fericit stralucirea ochiului de tigru galben ( adica , cele doua pietre se potenteaza!).Lungime colier 43 cm cu extender de 4 cm , lungime cercei  7cm, metal de confectie otel inoxidabil. Cu siguranta poate fi purtat  permanentca si colier de zodie  singur  sau alaturi de alte coliere.

  126 lei Adauga in cos
 • Colier din calcedonie & safir

  Colier scurt  confectionat din calcedonie bleu de 6mm si safir de Sri Lanca rotund , fatetat de 6 mm.Lungimea colierului este de  45 cm cu extender  de 4 cm , lungime cercei 4,5 cm.metalul de confectie otel inoxidabil, acesta va garanteaza  rezistenta  precum si vesnica stralucire a acestui colier , care , cu siguranta , trebuie purtat ca si colier de zodie datorita faptului ca este  subtirel  tolereaza langa el  orice alt colier pe care aveti placere sa il purtati, nu este nevoie sa il scoateti la baie sau la mare.

  158 lei Adauga in cos
 • Colier lung din onix multicolor

  Colier casual lung 99 cm, confectionat din onyx rotund, multicolor de 6 mm. Un colier foarte purtabil, cu gingasia lucrului manual scump. Poate fi purtat in multe moduri dupa cum am mai aratat pe site.

  248 lei Adauga in cos
 • Colier de zodie multiminerale

  Colier de zodie confectionat din rondele multiminerale: acvamarin, agata, ametist, lapislazuli cuart de 5×3 mm si cuart roz prismatic de  4,45×13 mm. Metal otel inoxidabil. Lungime colier 44 cm cu 4 cm extender. Acest colier este foarte fin, subtirel poate fi purtat permanent chiar impreuna cu alte coliere, de asemenea este foarte rezistent si poate fi purtat in baie si in mare. Foarte frumos!

  158 lei Adauga in cos
 • Colier lung din mookaite, rhodonite si chainmail

  Foarte frumos colier lung, 102 cm, confectionat din rondelle de mookaite 12×8 mm fatetate, rhodonit rotund de 6 mm diametru si lant byzantin executat in thehnica chainmail. Metal otel inoxidabil.

  306 lei Adauga in cos
 • Colier fantezie

  Confectionat din cord de matase, margele Millefiori si cristale SW. Lungime variabila de la chocker(pe gat) pana la maxim 56 cm, inchidere cu funda. Doua in stoc, fiecare unic! Se trimt ca atare daca nu specificati altfel.

  68 lei Adauga in cos
 • Coliere unisex din piele ceramica peruviana si os antichizat

  Colier unisex confectionat din piele, margele unicat din ceramica peruviana si margele din os antichizat. Metal otel inoxidabil. Lungime 43 cm, daca doriti alta lungime contactati-ne. Fiecare colier este unicat datorita ceramicii peruviene, se vor trimite asa cum sunt daca nu ne specificati altfel, priviti cu atentie imaginile si contactati-ne.

  81 lei Adauga in cos
 • Colier din piele margele din ceramica si margele din os

  Colier “urban “ confectionat din piele margele din ceramica unicat peruviana rotunde si margele din os. Lungime 43 cm, daca doriti modificarea lungimii, contactati-ne. Metal otel inoxidabil. Fiecare este unic, stoc 2 buc, se trimit pe masura ce se comanda.

  63 lei Adauga in cos
 • Colier din piele si cauciuc multicolor

  Colier unisex confectionat din piele si margele din cauciuc multicolor  lungime 47 cm., metal otel inoxidabil. 

  Combinatia  de culori este unica pentru fiecare dintre cele 5 coliere. Se trimit ca atare.

  36 lei Adauga in cos
 • Colier din onyx verde si chainmail

  Colier lung  98 cm  confectionat din onix verde  oval 12 x 8 mm si  lant byzantin in tehnica chainmail din otel inoxidabil.

  293 lei Adauga in cos
 • Colier din acvamarin beriliu

  Un colier de zodie confectionat din acvamarin  beriliu “pietricele” slefuite de 5,48 x 6 mm ( aprox.) . metal otel inoxidabil. lungime 338 cm cu 4 cm extender.

  113 lei Adauga in cos