Seturi

Arată 1–12 din 67 de rezultate

Vezi toate produsele
Filtreaza:
 • Set din sugilit si calcedonie bleu

  Splendid, unic set confectionat din sugilit de  10 mm si calcedonie bleu de 6 mm.Lungime colier  47 cm , lejer la baza gatului cu extender de 4 cm, lungime bratara dubla : 21,5 cm pentru o incheietura medie/mare  ( daca doriti alta lungime , contactati-ma!), lungime cercei : 4 cm. Metal de confectie otel inoxidabil.Ce pot sa va spun : elegant, impresionant : culorile pietrelor se potenteaza  movul profund al sugilitului cu bleul ceresc al calcedoniei se imbina armonios.Un set  remarcabil, purtabil functie de gust, toata durata zilei toate piesele sau separat.

  441 lei Adauga in cos
 • Set unakit pe chainmail

  Un set pe gustul indragostitelor de chainmail confectionat ca unica piatra  unakite cu  pete somon  cuburi de  7,6mm  si lant  bizantin chainmail. Lungime colier  la baza gatului , 43 cm , lungime bratara  19 cm potrivita pentru o incheietura  mica/medie ( daca doriti alta lungime, contactati-ma!) , lungime cercei 4,5 cm.Metal de confectie otel inoxidabil.Un set casual /urban foarte modern si placut la purtat , rezistent  si vesnic stralucitor bijuterie confectionata in ciclul “femei de otel” , care purtate dau bunadispozitie, tenacitate si putere!

  180 lei Adauga in cos
 • Set din ochi de tigru tricolor

  Set confectionat di discuri  de 16,11 mm  din ochi de tigru, de culoare rosu, galben si albastru si piese centrale la colier si bratara din ochi de tigru galben oval de  30 x 16 mm. Lungime colier 44 cm  ( la baza gatului!) cu extender de 4 cm , lungime bratara  20 cm potrivita pentru o incheietura medie (datorita grosimii pietrelor!, daca doriti alta lungime, contactati-ma!) ,  lungime cercei 7 cm.Metal  de confectie otel inoxidabil. Foarte frumos, cu un lustru elegant datorita in primul rand efectului de  ochi de pisica al ochiului de tigru precum si datorita slefuirii foarte bune a pietrelor.Office  dar si de ocazie sau casual, la alegere!

  338 lei Adauga in cos
 • Set din discuri fatetate de onyx negru&chainmail

  Un exceptional set confectionat din discuri fatetate din onyx negru  de 14 mm diametru si piese de chainmail(armura). Metal otel inoxidabil. Lungime colier 41 cm cu extender de 4 cm, piesa centrala de 7 cm lungime, bratara de 21 cm lungime pentru o incheietura medie/mare si cercei de  6 cm lungime. Daca doriti alta masura la bratara, contactati-ne. Foarte placut la purtat, se muleaza ca o panglica intr-un mod specific realizarilor din chainmail.

  252 lei Adauga in cos
 • Set din aghata si Mobius

  Ansamblul este lucrat din aghata negru degrade spre frezia/roz,  ovala fatetata de 25,22×20,21 mm si nodul dragostei si al prieteniei Mobius. Lungime colier 41 cm cu extender de 4 cm, lungime bratara  are 20 cm potrivita pentru o incheietura mica, lungime cercei 3 cm. Doriti alta lungime, contactati-ne.

   

  203 lei Adauga in cos
 • Set din turcoaz, lapislazuli si coral

  Impresionant set confectionat din cuburi de turcoaz de 8,6×9,39 mm, lapislazuli cuburi de 12,5×10 si branch coral rosu de cilindric de 24×15 mm. Metal otel inoxidabil. Lungime colier 44,5 cm cu extender de 4 cm, lungime  bratara 22 cm pt. o incheietura medie, lungime cercei 3 cm. Splendid! Tineti cont ca margelele sunt destul de groase deci, masurati-va atent dimensiunile si contactati-ne daca aveti dubii privind lungimea.

  270 lei Adauga in cos
 • Set din aventurin rosu si serpentine jad

  Un set delicat si tineresc din aventurin rosu oval de 14×10 mm si serpentine jade, discuri de 8,31 mm. Lungimea colierului este de 41 cm cu extender de 4 cm, lungimea piesei centrale este de 4cm, lungimea bratarii este de 19 cm pentru o incheietura mica/medie, cercei de 5,4 cm lungime. Daca doriti alte lungimi, contactati-ne. Metal otel inoxidabil.

  140 lei Adauga in cos
 • Set din flori de ametist si cuart

  Unic si splendid set confectionat din margele sculpate in forma de floare din ametist de 11 mm, cuart hexagonal roz, de inalta calitate pentru bijuterii, fatetat de 10 mm si piese de chainmail Mobius, nodul dragostei si al prieteniei. Metal  otel inoxidabil. Lungime colier: 42 cm cu extender de 4 cm, lungime bratara dubla  de 19 cm, lungime pentru o incheietura mica, cercei de 6,8 cm. Daca doriti alte lungimi, contactati-ne. O bijuterie pentru intraga viata!

  351 lei Adauga in cos
 • Set din cuart vulcanic si chainmail

  Un set pentru toata viata! Confectionat din cuart vulcanic rotund 12 mm, fatetat si lant bizantin in tehnica chainmail(armura). Colierul este lung de 86 cm, bratara are 22,3 cm  pentru o incheietura mica/medie, cercei de 4,8 cm. Metal otel inoxidabil. Doriti alte lungimi, contactati-ne. Un set absolut remarcabil!

  383 lei Adauga in cos
 • Set din rubin in zoisit & rhodonit si chainmail

  Set splendid din margele prismatice de rubin in zoisit de 12×8 mm si rhodonit rotund de 6,7 mm asamblat cu lant byzantin in tehnica chainmail(armura). Metal otel inoxidabil. Lungime colier 42 cm cu extender de 4 cm, lungime bratara 20 cm pentru o incheietura mica/medie, lungimea cerceilor 6,3 cm. Daca doriti alte lungimi, contactati-ne. Un set de bijuterii pentru o viata!

  306 lei Adauga in cos
 • Set din onix negru si granat

  Foarte expresiv set confectionat din onix negru rotund fatetat  de 8,24 mm rotund si granat de Mozambic rosu rotund fatetat de 6 mm. Metal otel inoxidabil. Lungime colier 39 cm cu extender de 5 cm cu piesa centrala de 3 cm lungime, cercei de 4,8 cm lungime. Daca doriti alte lungimi, contactati-ne. Un set gothic remarcabil!

  135 lei Adauga in cos
 • Set din onyx rosu si aventurin rosu

  Acest frumos set este lucrat din onyx rosu rotund de 6mm si aventurin rosu rotund de 10mm. Colierul este completat cu un frumos pandant in forma de picatura din jad 32×12 mm. Metal otel inoxidabil. Lungime colier 40,5 cm cu extender de 6,5 cm, lungime bratara 20 cm pentru o incheietura mica datorita  grosimii pietrelor, cerceii au 4 cm lungime. Foarte frumos si catifelat, placut la purtat. Daca doriti alte lungimi, contactati-ne.

  194 lei Adauga in cos