about
bracellet & earrings

Website-ul nostru prezinta spre vanzare o multitudine de bijuterii handmade din margele si pietre semipretioase si pretioase.

Fiecare produs este unic! Daca exista cerere pentru doua sau mai multe produse de acelasi fel, cel mai bine este sa ne contactati pentru a verifica daca mai poate fi confectionat.

Scopul nostru este sa impartim cu dumneavoastra comoara de pietre pretioase si semipretioase  care a luat nastere acum 450 milioane de ani, si sa va facem fericite, purtand un pic din frumusetea  planetei tot timpul zilei. Exista o intreaga stiinta de  mineralogie si de ezoterism despre prietrele din care sunt confectionate aceste micute comori! Va sfatuiesc sa consultati website-urile de specialitate, astfel incat, atunci cand alegeti, sa aveti o oarecare concordanta cu zodia, ziua nasterii, proprietati generale ale pietrei. In mod special, faceti aceasta pentru colierele specifice de zodie pe care le veti intalni, acestea fiind discrete si purtabile permanent, singure sau impreuna cu alte coliere mai mari sau mai mici.

Colierele care sunt de “karma”, sa spun asa, ca si celelalte coliere de fapt, sunt confectionate cu otel inoxidabil, astfel incat sunt hipoalergenice si foarte  rezistente (nu se rup datorita executiei tip link, deci nu se vor “imprastia” ca margelele obisnuite), nu ruginesc, se pot purta la mare si in baie, etc. Singura atentie trebuie data pietrelor mai delicate (de ex.: turcoaz, perle, coral, jaspuri), care sunt sensibile la detergenti si apa clorinata. In rest, pietrele de tip agate, onyx-uri, jaduri, quarturi, rubine, safire, smaralde, topaz, pot fi purtate fara grija!

Daca parcurgeti produsele de pe website-ul nostru, veti observa cu siguranta ca acesta este in primul rand un website artistic si mai apoi unul comercial.

In cazul in care, doriti o piatra sau un tip de produs pe care nu l-ati gasit pe website, contactati-ne si, daca  avem piatra in colectie, cu multa placere vom incerca sa va satisfacem dorinta.

Cu prietenie,
Echipa  Perlen Kraft