Produsele noastre sunt unicat!

Daca doriti 2 sau mai multe produse identice confectionate cu pietre, puteti intreba, insa este putin probabil sa putem confectiona unul sau doua identice, in mod normal un produs vandut, dispare de pe site.In ceea ce priveste produsele chainmail din inox. acestea se pot confectiona la cerere in mai multe exemplare.

Pentru ca produsul sa va fie potrivit ca masura, va rog sa cititi detaliile produsului. In cazul in care doriti produsul cu dimensiuni modificate, mai lung, mai scurt, acesta va fi modificat conform dorintei dvs numai dupa ce este cumparat si achitata prin Paypal sau pentru Romania comandat si trimisa adresa de destinatie. Pentru a stabili aceste lucruri trimiteti un email conform adresei de la contact.

Shippingul este gratis! In Romania cat si in strainatate. Adresa dvs va fi trimisa prin email la noi. Raspunderea pentru o adresa gresita va revine. Daca se primeste coletul retur ca urmare a adresei gresite,, noile cheltuieli postale pentru retrimiterea coletului vor fi suportate de dvs.

Produsele vor fi trimise indata ce au fost achitate prin Paypal in interval de maximum 2 zile lucratoare.In acest interval puteti sa ne contactati pentru eventuale modificari ale dimensiunilor.

Pentru clientii din Romania plata se face ramburs prin Posta Romana .

Pentru clientii din strainatate, plata se face prin Paypal. Produsele vor fi trimise indata ce plata a fost facuta.

In ceea ce priveste politica de returnare, este simplu! Aceasta se rezuma la NO RETURNS. Este imposibil de estimat o nemultumire, avand in vedere faptul ca descrierea produsului vizual si in text, este perfecta ( studiati atent imaginile, care au si zoom de acuratete, si cititi descrierea postata la fiecare produs.Eventualele intrebari referitoare la produs , sunt binevenite si vor primi raspuns imediat.Avand in vedere ca produsul este modificabil ca dimensiune , daca solicitati acest lucru prin email, problema nepotrivirii nu se pune!…decat daca nu ati trimis masuri corecte…aceasta se poate intampla desigur, si atunci avem cazul in care returnati produsul pe cheltuiala dvs, il modificam si vi-l returnam pe cheltuiala noastra. Nu se pune problema de refund.

Telul nostru este : CLIENTUL SA FIE MULTUMIT! Deci, nu ezitati, intrebati, contactati-ne pentru modificari si alte amanunte sau nelamuriri.

Cheltuielile vamale, va revin in totalitate. In mod special, la bijuteriile din aur si cu pietre pretioase care vor fi trimise prin curier sau alta modalitate postala cu asigurare. Este de dorit , daca aveti o preferinta pentru shippingul acestor iteme, sa ne contactati.

Datele personale pe care ni le veti face cunoscute sunt protejate si nu vor fi folosite de noi sau altcineva in alte scopuri decat cel necesar livrarii produsului.

Daca aveti o preferinta pentru alte pietre aplicate pe modele de bijuterii handmade existente pe site, va rugam sa ne contactati si in masura posibilitatilor va informam daca putem sa va satisfacem dorinta.